Tottenhams Serge Aurier: Därför blev Christopher mördad


Klockan var sju på morgonen när Serge Aurier fick reda på vad som hade hänt. Högerbacken skyndade att berätta för sin mamma – för att sedan tillbringa resten av dagen i sin säng. 

– Det var en svår dag, säger Tottenhamstjärnan i en längre intervju med franska La Dépeche. 

Aurier beskriver sin bror Christopher som en familjeman som tog hand som sin mamma och sina syskonbarn. Enligt Tottenhamstjärnan var han även en stor fotbollstalang. 

– Han var bättre än mig, men jag var mer hängiven. Han hade talang. Han hade kvaliteten, men jag hade beslutsamheten. Vi började vår resa tillsammans och han hade verkligen mer talang än jag. Han fortsatte att spela här i Toulouse utan att berätta för någon att han var min bror. Många fick veta det först när han dog. 

”Handlade om en kvinna”

Serge Aurier har pratat med en av Christophers vänner som var med under mordnatten och fått händelseloppet förklarat för sig. 

– Det handlade om en kvinna. Christopher pratade med sitt ex. Hennes nya pojkvän ville att han skulle sluta. Christopher ignorerade honom och när han skulle och köpa mat kom mannen tillbaka och sköt mot honom. 

Polisen behövde inte leta länge efter mödaren som lämnade in sig själv. 

– Det var mycket intelligent från hans sida. Idag måste saker och ting lugna sig. Jag känner inte hat eller hämnd. Jag arbetar i en värld där du måste vara lugn. Jag är lugn. Jag tror på rättvisa. Jag är ledsen och fortsätter att sörja min brors död.expressen

Related posts

lämna en kommentar