Samantha Stosurs babylycka tillsammans med flickvännen


Australienskans största merit under sin tenniskarriär är segern i US Open-finalen mot Serena Williams 2011. Den är hennes enda grand slam-titel sedan proffsdebuten 1999. 

Precis som alla andra sporter blev WTA-touren pausad under coronakrisen. För många tennisspelare har tiden utan tävlingar varit turbulent, men för Stosur har det blivit den lyckligaste perioden i hennes liv. 

Hon har hållit det hemligt under en längre period. Men på Instagram avslöjar Stosur, att hon tillsammans med flickvännen Liz, har blivit förälder.  

Satsar vidare på tennisen

– Livet i lockdown har varit utmanande på många punkter, men också den lyckligaste, säger Stosur enligt danska BT och fortsätter: 

– Liz födde den här vackra flickan. Hon kom in i våra liv som en tornado, men vi kan inte tänka oss att leva utan henne, säger hon. 

Stosur, som har varit rankad fyra i världen som bäst, har dock inte planer på att lägga tennisracketen på hyllan. Precis veteranerna Serena Williams, Viktoria Azarenka, Sania Mirza och Kim Clijsters väljer hon att satsa vidare – i alla fall över OS i Tokyo som planeras genomföras under sommaren 2021. 

Nu ligger dock allt fokus på att vara mamma. 

– Vi är totalt förälskade. Vi kan inte vänta på vad som väntar oss i framtiden. Det kommer bli väldigt kul att se Evie växa upp. 

https://www.instagram.com/p/CCk1_ggFoq9/

expressen

Related posts

lämna en kommentar