Lionel Messi sågar FC Barcelona efter förlusten i La Liga


Barcelona var pressat att vinna gårdagens match mot Osasuna för att hålla kampen om La Liga-titeln vid liv. De förlorade dock, samtidigt som Real Madrid, slog Villarreal vilket innebar att huvudstadslaget kunde säkra titeln. 

Efter förlusten var Lionel Messi rasande och sågade sitt eget lags insats.

– Den här matchen representerar hur vi har spelat hela året. Vi har varit ett oregelbundet och svagt lag. Madrid gjorde vad de behövde genom att vinna sina matcher, vilket är imponerande, men vi hjälpte dem på vägen. Vi måste vara kritiska till hur vi spelat, där vi börjar med spelarna och sedan tittar på resten av klubben, säger han enligt Daily Mail.

Nästa match för Barcelona är returmötet med Napoli i åttondelsfinalen i Champions League, som spelas på Camp Nou 8 augusti.

– Vi måste ta ett djupt andetag och rensa våra huvuden på allt som har hänt sedan december. Om vi spelar så här kommer vi att förlora mot Napoli, säger Messi.

LÄS MER: Kaosscener när Real Madrid säkrade titeln
LÄS MER: Häpnar efter bilden på Sergio Ramosexpressen

Related posts

lämna en kommentar