Stigande form och bra utgångsläge


DAGENS BÄSTA

3 Uruguay Broline (V64-5, lopp 8) har stigande form och till skillnad mot för de två första starterna i år fått ett bra utgångsläge. Jag tror att ledningen finns inom räckhåll och den här gången rycker man dessutom skorna. Jag tror att Erik Adielsson vinner första DD-avdelningen.

DAGENS CHANSNING

Marcus Lilius tar för sig allt mer i sulkyn. 5 First Mel Hope (V64-4, lopp 7) hade gjort sig känd som en ickevinnare, men senast kom segern och formen har nog aldrig varit bättre. Tycker att ekipaget är värt att passa från ett vettigt läge.

DAGENS AVSLAG

9 Pacino Brave (V64-4, lopp 7) har vunnit två av de tre senaste starterna. Men nu är det värre emot och från ett bakspår tror jag inte att man behöver strecka honom denna gång.expressen

Related posts

lämna en kommentar