Otäcka bilder på van Aanholt – får syrgas efter krock med Martial


Marcus Rashford har hyllats stort under sommaren och blev nyligen titulerad hedersdoktor vid Manchesters universitet. Detta efter att han sett till att 1,3 miljoner fattiga barn får matbidrag i sommar.

Han tackade för förtroendet när han tryckte undan Patrick van Aanholt i offensivt straffområde i slutet av den första halvleken mot Crystal Palace och placerade in sitt 17:e Premer League-mål för säsongen.

Därefter låg han bakom 2-0-målet när han spelade fram Anthony Martial i den 78:e minuten. Det var Martials 17:e mål för säsongen.

Läskig skada för Patrick van Aanholt

I situationen skadade sig och Crystal Palaces Patrick van Aanholt olyckligt när han kolliderade med Martial.

Van Aanholt fick vård under en längre tid och fick till sist bäras av. Han andades då med hjälp av syrgas.

Resultatet stod sig matchen ut och segern var viktig för Manchester United som kämpar om en plats i Champions League nästa säsong. Laget har, precis som Leicester på fjärdeplatsen, 62 poäng men tre måls sämre målskillnad. Crystal Palace ligger på 14:e plats.

Victor Nilsson Lindelöf spelade hela matchen för Manchester United.expressen

Related posts

lämna en kommentar