Man från Partille satsade 16 kronor – vann två miljoner: ”Overkligt”


Vinsten får ses som minst sagt spektakulär och faktum är att det bara är en annan person som lyckats med en likadan bedrift i år.

Att få 13 rätt på Stryktipset är inte lätt.

Att få det med ett 16-raderssystem är mycket sällsynt.

I helgen kammade en man från Partille hem en vinst på 2 052 408 kronor.

– Det har varit svårt att sova, mycket som snurrar i hjärnan. Jag har kört det där systemet länge, det är ett stående system, säger miljonvinnaren, som vill vara anonym, i ett pressmeddelande från Svenska spel.

”Då gav jag upp”

Han hade gett upp hoppet om att få 13 rätt under den sista matchen. Leicester tog ledningen med 1–0 mot Bournemouth. Partillebon behövde en Bournemouth-vinst för att få 13 rätt.

– Leicester var favoriter och de gjorde också 1–0. Jag och min sambo var ute på restaurang när Leicester tog ledningen, då gav jag upp. Men sen när vi gick hem plingade det till i mobilen, då gjorde Bournemouth två mål på en minut. När vi kom hem ledde Bournemouth med 3–1 i stället, säger han.

”Min sambo tyckte det var helt sjukt”

Matchen slutade 4–1 – och mannen blev miljonär.

– Min sambo tyckte det var helt sjukt att raden gick in. Jag kan hålla med henne lite, men ska man vinna stort är det på en sån här rad. Det är inte första gången i år som någon vunnit mycket pengar på en stående rad heller.

Han har inte bestämt sig för vad han ska göra för pengarna än, men att betala av lån och kanske även flytta finns på listan över tänkbara alternativ.

Hit kan du vända dig om du har spelproblem

Personer som upplever problem eller oroar sig för sitt spelande kan ringa kostnadsfritt och anonymt till Stödlinjen på telefonnummer 020–819 100.

 

Linjen riktar sig både till dem som spelar och till anhöriga. De som arbetar på Stödlinjen har tystnadsplikt.

 

Stödlinjen drivs av Centrum för psykiatriforskning på uppdrag av socialdepartementet.

 

Källa: TT

LÄS MER: Vann 137 miljoner: ”Det var det första jag köpte”
LÄS MER: Byggnadsarbetare  vann 137 miljonerexpressen

Related posts

lämna en kommentar