Harry Kane med mål 200 – när Tottenham slog Newcastle


Efter bottennappet mot Sheffield United har José Mourinhos gäng sakteliga tagit sig tillbaka. Och med en tung seger mot Arsenal i bagaget såg laget ut att ha ett något större självförtroende i matchen mot Newcastle. 

I den 27:e matchminuten gav Heung min-Son Spurs ledningen. Newcastle hade chans till kvittering, bland annat en stolpträff och i andra halvlek slog Matt Ritchie till och skrev 1-1. 

200 mål för Kane: ”Fin milstolpe” 

Harry Kane hade innan säsongen släcktes ned tillfälligt på grund av utbrottet av coronaviruset skadebekymmer. Det har tagit sin tid för anfallaren att hitta matchformen, men i kvällens match släppte det rejält. 

Dryga fem minuter efter Newcastles kvittering satte Kane sitt första mål för kvällen – och i den 90:e matchminuten stängde han matchen med Spurs tredje mål i matchen. 

Det var Tottenhamstjärnans 200:e mål för klubben – och dessutom kunde José Mourinho säkra sin första triumf på St. James’ Park.

– Det är tunga tre poäng. 200 mål…det är inte dåligt! Jag får bara fortsätta att utvecklas och förbättras. Det är fin milstolpe. Det är bara att ta sikte på nästa 200, kommenterade Harry Kane efter matchen. expressen

Related posts

lämna en kommentar