“Har bett polisen att titta på några saker”


Mordet skedde i Stockholm, men tre Gävlebor förde kroppen därifrån och försökte bränna upp den i en trädgård utanför Knivsta på väg hem till Gävle.

Alla tre Gävlebor dömdes för brott mot griftefriden och för grovt skyddande av brottsling.

I rättegången i slutet av juni var även en rappartist åtalad för att ha skjutit ihjäl offret, men friades.

– Jag har funderat och försökt se om det finns något mer att göra. Men som det blev i tingsrätten med de uppgifter som lämnades tror jag inte att jag skulle ha en framgång med ett överklagande, säger åklagare Thomas Malmeby.

Kommer det ske ett fortsatt polisarbete för att försöka döma någon för mordet?

– Nej, jag har bett polisen att titta på några saker under den tid som gått, men inget nytt har kommit fram. Jag kan inte se att vi skulle kunna få fram något som ändrar bevisläget, säger Thomas Malmeby.arbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar