Har aldrig sett en sådan häst – en världsstjärna | Trav


Frode Hamres stjärna gör ingen besviken. Elfte raka segern såg bara ut som en joggingtur i Björn Goops händer.

Visst, det blev ingen match då Björn kunde köra sig till spets efter 500 meter från ledande Brother Bill som är en av de allra bästa svenska fyraåringarna, men så lätt den här hästen rör sig. Den studsar fram. Flyter liksom ovanpå. Tror aldrig jag sett en häst med sådan teknik som den här hästen har. Synd att man inte kan få se den live…

Heavy Sound och Who’s Who är också riktigt bra hästar och båda löste sina årsdebuter på bra vis. Heavy Sound vann lätt från ledningen. Men det kändes faktiskt som en helt annan division när man senare fick bevittna fenomenet Ecurie D.

Ledarhästen har fördel på snabba sommarbanor, det har lovande Fabulous Pellini fått smaka på två gånger i rad. Nu var det Ulf Ohlsson som stal loppet med fina norska treåriga stoet Devious som ledde från start till mål. Men vilka fartresurser lillasystern till Readly Express har. Spännande framtid för båda dessa ston.

Spår 12 kort distans är iskallt. Det går aldrig fick jag höra av både tränare och kusk till 12 Maze Runner i V86-8. Svårt säga emot även som så kallad”tipsexpert”.

Men hästen brydde sig inte om varken tränare, kusk eller tipsexperter. Det löste sig perfekt och skrällen var ett faktum. 1% av V86-insatserna och ingen klarade åtta rätt. Duktig tränare Maria Törnqvist som kunde tagit en dubbel om speldraget Conrads Diderot i V86-2 fått fritt fram.

Tjejerna skrällde i inledningen. Först ut var Henna Halme som vann från ledningen med Bag’s Simoni till nästan 40 gångerna pengarna. Isabella Eriksson fyllde sedan på med att vinna med Dallas Brick. Oddset var nästan 28 gångerna pengarna. Vi andra får trösta oss med jackpot till nästa omgång…expressen

Related posts

lämna en kommentar