Därför saknades Prica mot Östersund


Supertalangen Tim Pricas vara eller icke vara i Malmö FF har varit omskrivet i perioder. Det har rapporterats om en eventuell flytt till Rosenborg, och i torsdagens match mot Östersunds FK saknades anfallstalangen i MFF–truppen. Hittills har Prica gjort fyra matcher – två från start och två inhopp.

Jon Dahl Tomasson förklarar varför.

– Han spelade med U19 i en träningsmatch i dag. Han är en ung spelare som vi ser stor potential i. Han har spelat många matcher under mig, men för unga spelare går det upp och ner för under säsongen, säger Jon Dahl Tomasson.

Sarr debuterade för MFF

Träningsmatchen spelades mot Lunds BK och slutade 6–0 till Malmö FF – övriga A-truppspelare som deltog var Linus Borgström, Hugo Andersson och Amel Mujanic.

En som tog Pricas plats och som därmed gjorde sin allsvenska debut är Amin Sarr.

– Vi får med tre poäng hem till Malmö. Jag hade mycket spring i benen och det var ett bra läge matchen jag fick komma in i, säger anfallaren som berättar vilka lagkamrater han hämtar inspiration från:

– Jag försöker kolla mycket på Rieks, Antonsson och AC. Och de hjälper mig mycket med feedback. De bidrar också med mycket positiv energi, säger Amin Sarr.

LÄS MER: Toivonen målskytt – hans första på tolv år
LÄS MER: Alla lag går och väntar på Norrköpings svackaexpressen

Related posts

lämna en kommentar