Zlatan Ibrahimovic startar mot Parma – fjärde starten i rad


Milan har haft en stark trend i Serie A och bland annat slagit de båda topplagen Lazio och Juventus.

Senast tog laget ikapp ett 0-2-underläge på bortaplan mot Napoli i en match som slutade 2-2.

Gemensamt för matcherna är att Zlatan Ibrahimovic funnits med från start, vilket han gör även i kvällens match mot Parma.

Ibrahimovic och Kulusevski från start

På planen finns också Parmas två svenskar Dejan Kulusevski och Riccardo Gagliolo. Kulusevski har tidigare pratat om hur han ser upp till Zlatan och att han gärna skulle möta honom.

– Han är en idol för alla. Jag har inte träffat honom, så av den anledningen hoppas jag att jag ska få spela mot Milan. Bara att få prata med honom skulle vara en dröm, sa Kulusevski i en intervju på Instagram där han svarade på supportrarnas frågor.

– Han förändrade Sverige. När han lyckades var det många killar som började tro att de också skulle kunna göra det. Han har visat att alla kan göra det. Han har slaviska rötter, precis som jag, kanske är det därför jag har identifierat mig med honom.

Matchen startar 19.30.expressen

Related posts

lämna en kommentar