Hasse Eklund irriterad efter Englunds andra gula kort


Det blev en tung förlust för Falkenberg i matchen mot Djurgården. 

Stockholmslaget hade flera farliga målchanser men gästerna lyckades parera de alla fram till tilläggstid då Aslak Witry fick till en drömträff som var svår att plocka. 

Drygt tio minuter där innan hade dessutom Falkenberg fått klara sig med tio man på plan, det efter att Tobias Englund fått sitt andra gula kort. Det sista kortet kom vid ett inkast där domare Fredrik Klitte dömde det som maskning.

– Den är tuff att få som ett andra gula, kommenterade experten Jon Persson i Dplay. 

Eklund: ”Det är dagisnivå på det”

Efter matchen var Hasse Eklund irriterad över beslutet: 

– Det är tufft att åka på det röda kortet så där. Det är dagisnivå på det och det hade inte Djurgården fått mot Falkenberg. De utnyttjar den sen också för att deras mål kommer från den ytan som borde ha täckts av Englund, säger tränare och fortsätter:

– Lite känsla från domaren måste det vara ändå. Han gör en annan bedömning men han får säga till i så fall om vi maskar eller slösar bort tiden. Det är ett beslut som domaren tar och som tillslut straffar oss.expressen

Related posts

lämna en kommentar