Gareth Bale sågas efter bilderna: ”Har han ingen värdighet?”


”De värsta bilderna på honom som Madridspelare?” skrev Madridtidningen Marca i helgen om Gareth Bale. För fjärde matchen i rad blev Bale kvar på bänken för Real Madrid när laget slog Alavés på fredagskvällen.

Bilder på när Bale satt på läktaren med ansiktsmask över ögonen och såg ut att sova spreds på sociala medier, och väckte stor ilska.

”Går inte att räddas i Real Madrid”

Nu kritiseras 30-åringen på nytt.

Under gårdagens match mot Granada fångades han på bild igen. Den här gången sågs han hålla händerna som en kikare med en toarulle i handen. Marca beskriver det som att Bale ”gjorde flera barnsliga gester mot planen”.

”Det är tydligt att Bale inte går att räddas i Real Madrid. Om han fortfarande har en droppe fotboll kvar i skorna är det upp till honom att bestämma. Hans agent insisterar på att han kommer att slutföra sitt kontrakt med klubben, och det löper inte ut förrän 2022. Har han tänkt skratta på bänken fram till dess? Har han ingen värdighet eller önskan att spela fotboll?”, säger tidningens journalist Ruben Jimenez till Nettavisen.

https://twitter.com/LaLigaLowdown/status/1281900775422267397

expressen

Related posts

lämna en kommentar