Bättre än raden – stor skrällchans | Trav


Dagens bästa

V86-3: 9 FABULOUS PELLINI

Spurtade sylvasst senast som tvåa och möter enklare motståndare nu. Toppchans till tredje segern i fjärde starten trots att hon startar i andra ledet. Det här är ett ämne för de största loppen för treåriga stona i år!

V86-7: 9 ECURIE D.

Är ännu obesegrad efter tio starter och frågan är om han inte hade segerstridit i Elitloppet om de valt den matchningen. Han matchas nu för Hugo Åbergs men Björn Goop lär som vanligt köra för seger i detta jättefina fyraåringslopp. Toppchans såklart!

Skrällbuden

V86-2: 9 CONRADS DIDEROT

Har ingen spelstimulerande resultatrad men är mycket bättre än så. Han har mött klart bättre hästar än det här. Positivt från tränaren med!

V86-4: 6 MARTIN TOOMA

Är också bättre än raden och kan underskattas på det. Intressant läge med Johan Untersteiner upp nu.expressen

Related posts

lämna en kommentar