Adebayo Akinfenwa fick samtal av Klopp efter Wycombes avancemang


Wycombe Wanderers är för första gången i klubbens 130-åriga historia klara för Championship. Laget slog Oxford inför Wembleys tomma läktare under måndagskvällen.

Uppflyttningen firades ordentligt av Adebayo Akinfenwa. Den 38-åriga anfallaren är känd för sin fysisk och kallas ofta för ”världens starkaste fotbollsspelare”. Lägg till hans en miljon följare på Instagram och du tittar på lagets kändaste ansikte.  

Efter vinsten bjöd Akinfenwa på en hyllad intervju.

– Min historia visar att den enda åsikten som betyder är din egen. Jag var lyckligt lottad som hittade en coach och spelare som trodde på mig. Wycombe är i Championship, utbrast 38-åringen till Sky Sports.

Fick svar från Klopp

Han berättar även vem han vill fira med:

– Den enda som jag vill ska kontakta mig på Whatsapp är Klopp, så vi kan fira tillsammans.

Jürgen Klopp lyssnade och skickade en hälsning till Adebayo Akinfenwa, som är en stor Liverpool-supporter.

– Jag är ganska säker på att du alltid varit tillräckligt bra för minst Championship och nu är du äntligen där. Bra gjort, det var en fin seger. Jag hoppas du firar, fastän det är speciella tider, säger tränaren i videon som Akinfenwa har lagt upp på sociala medier.

På dagens presskonferens berättar Klopp om videon och skickar även en inbjudan.

– Han är inbjuden till paraden. Jag såg innan videon när han tränade i Liverpooltröja, jag tyckte att det var riktigt roligt. Han svarade på videon, det var trevligt, han var riktigt glad, säger han.

 

LÄS MER: Liverpool-kuppen: ”Enda gången jag varit glad över att få böter”
LÄS MER: Klopp-bilderna sprids – hyllas för firandet
LÄS MER: Storklubbens plan: Vill värva Marcus Rashford

https://twitter.com/rogbennett/status/1282793240941518848https://twitter.com/daRealAkinfenwa/status/1282817315864797188

expressen

Related posts

lämna en kommentar