Alla 30 företag som startade i Gävle under juni månad


85 nyregistrerade företag i Gävleborg i juni innebär en ökning med 29 procent jämfört med samma månad 2019. I Gävle bildades 30 nya företag i juni. Här är hela listan:

• Bl Söderström Aktiebolag, som ska arbeta med “personal-, lastmaskins- och grävmaskinsuthyrning, bokföring och redovisning, ekonomisk konsultation, mark och anläggningsarbete”. Företrädare för bolaget är Lisa Söderström, 41 år, Björn Söderström, 43 år, och Mats Söderström, 47 år.

• Cc Installtion AB kommer att driva verksamhet inom dessa områden: “installationer av solceller och luftvärmepumpar”. Företrädare för bolaget är Casper Lundin Löfqvist, 26 år, och Tilda Blomberg, 20 år.

• Oxinio AB ska syssla med verksamhet inom följande områden: “förvalta och äga aktier och fastigheter”. Företrädare för bolaget är Per Hansson, 57 år, och Hanna Andersson, 27 år.

• Hamrånge Delikatessbutik Ek. För., vars rörelse kommer att bedriva följande verksamhet: “främja medlemmarnas ekonomiska intressen”. Företrädare för bolaget är Toni Ellinor Melin, 69 år, Ingela Hemström Rossander, 49 år, Maria Sjöberg, 56 år, och Catharina Eklund, 55 år.

• Gottschalk i Gefle AB ska bedriva följande verksamhet: “konsultverksamhet inom företagsutveckling”. Företrädare för bolaget är Jeanette Gottschalk, 41 år, Pontus Lindberg, 47 år, och Per Nivard, 52 år.

• Franks Takvård AB, som enligt verksamhetsberättelsen ska jobba med “rengöring av tak från mossa”. Besöksadress är Nygatan 14. Företrädare för bolaget är Camilla Eklind, 32 år, och Jan Alderborg, 67 år.

• Pb Nord Invest AB ska bedriva följande verksamhet: “äga och förvalta värdepapper”. Företrädare för bolaget är Patrik Björn, 49 år, Eva Maria Radgren, 52 år, och Sonny Jansson, 60 år.

• Sundin Fastigheter i Gävle AB, som ska arbeta med att “äga och förvalta fast och lös egendom”. Företrädare för bolaget är Peter Sundin, 54 år, Karl-Gustav Sundin, 58 år, Karin Margareta Sundin, 58 år, och Andreas Stefansson, 39 år.

• Sundin Maskin AB, som enligt verksamhetsberättelsen ska jobba med att “äga och förvalta maskiner och andra materiella anläggningstillgångar för uthyrning”. Besöksadress är Harklöversvägen 20. Företrädare för bolaget är Peter Sundin, 54 år, Karl-Gustav Sundin, 58 år, Karin Margareta Sundin, 58 år, och Andreas Stefansson, 39 år.

• Fans AB, vars rörelse kommer att bedriva följande verksamhet: “e-handel med tv- och dataspel samt tillbehör”. Företrädare för bolaget är Serhat Tunc, 37 år, och Ferhat Tunc, 33 år.

• Magic By M&R AB kommer att driva verksamhet inom dessa områden: “verksamhet inom skönhetssalong, frisör, håruppsättning, förlängning, makeup, tandblekning, fransförlängning”. Företrädare för bolaget är Rawa Raed Mahdi Shebah, 24 år, och Rabeah Dawood Kadhim Albo Shaba, 42 år.

• W-Cooperation AB, vars sysselsättning enligt verksamhetsbeskrivningen ska bli “personaluthyrning, service och reparationsarbeten, inköp och försäljning av maskiner inom markentreprenad och fritidsprodukter”. Företrädare för bolaget är Christian Hedin, 41 år, och Ann-Sofie Hedin, 41 år.

• Borisov Holding AB ska syssla med verksamhet inom följande områden: “aktiebolaget bedriver aktierelaterade onlinekurser samt försäljning av automatisk trading algoritmer”. Företrädare för bolaget är Joshua Borisov, 26 år, och Anne Borisov, 65 år.

• Nymålat i Valbo kommer att driva verksamhet inom dessa områden: “byggnads- och servicemåleriarbeten till Företag, Föreningar och Privatpersoner”. Företrädare för bolaget är Fredrik Sävström, 34 år.

• Cab Konsult i Gävle AB ska syssla med verksamhet inom följande områden: “konsultverksamhet inom företagsorganisation och fastighetsförvaltning”. Företrädare för bolaget är Cecilia Axner Björklund, 45 år, och Anders Björklund, 46 år.

• Cang Management Consulting AB ska bedriva följande verksamhet: “konsultverksamhet inom projektledning, verksamhetsutveckling, marknadsföring och affärsutveckling”. Företrädare för bolaget är Clementina Godwin-Okpor, 43 år, och Edward Chukwuka Lindén, 24 år.

• Rock Pigeon Media, vars rörelse kommer att bedriva följande verksamhet: “att inom musik, ljud, bild och text och närliggande medieområden producera material för egen utgivning på det egna företaget”. Företrädare för bolaget är Hans Erik Rosén, 60 år.

• Sörbyettan AB, vars sysselsättning enligt verksamhetsbeskrivningen ska bli “förvaltning av fastigheter”. Företrädare för bolaget är Erik Sandström, 52 år, Helena Sandström, 52 år, och Lilly Englund, Öhrlings Pricewaterhousecoopers AB.

• Pdl Center Gävle AB, som enligt verksamhetsberättelsen ska jobba med “träningsverksamhet, lokaluthyrning, försäljning av relaterade produkter samt anordna evenemang”. Besöksadress är Nybrogatan 75 ÖG. Företrädare för bolaget är Henrik Söderberg, 39 år, Jonas Andersson, 39 år, och Leif Skarle, 69 år.

• Parbjo AB, som ska arbeta med “innefatta konsultverksamhet inom ledarskap, driva bolag, finansiell styrning av företag, organisation mot branscherna digitalisering, retail, sport, e-handel, industri och finansiell industri”. Företrädare för bolaget är Pär Björn, 42 år, och Alf Christer Björn, 66 år.

• Therese Danneman AB, vars rörelse kommer att bedriva följande verksamhet: “hårvård”. Företrädare för bolaget är Ida Therése Danneman, 43 år, och Ola Stark, 48 år.

• Momentum Brands AB, som enligt verksamhetsberättelsen ska jobba med “aktiell bestå av handel med varor och tjänster inom sport, motion, friskvård och hälsa”. Besöksadress är Vallrundan 3. Företrädare för bolaget är Gabriel Edelbrock, 37 år, och Sofia Edelbrock, 41 år.

• Sport & Motor Uthyrning Gävle, som ska arbeta med “uthyrning av vattenskoter”. Företrädare för bolaget är Magnus Tornberg, 32 år.

• Frouzan Frukt, vars sysselsättning enligt verksamhetsbeskrivningen ska bli “säljer och levererar matvaror”. Företrädare för bolaget är Mohammed Ali, 21 år.

• Gibon Sundsvall AB kommer att driva verksamhet inom dessa områden: “försälja copy- och IT-lösningar för företagsmarknaden i Västernorrlands län”. Företrädare för bolaget är Niclas Wahlgren, 43 år, Nils Fredrik Nilsson, 54 år, och Magnus Hedin, 39 år.

• Hd Advizer Holding AB ska syssla med verksamhet inom följande områden: “äga och förvalta aktier och fastigheter samt bedriva konsultverksamhet inom försäljning”. Företrädare för bolaget är Henrik Dackefors, 42 år, och Emelie Hallman, 39 år.

• Stall Alborga Aktiebolag ska bedriva följande verksamhet: “försäljning av hästar, hästfoder och hästtillbehör”. Företrädare för bolaget är Emelie Torstensson, 29 år, och Paul Torstensson, 56 år.

• Je Marketplace Solutions AB kommer att driva verksamhet inom dessa områden: “tjänsteverksamhet genom förmedling av IT-lösningar inom handel och begagnade varor”. Företrädare för bolaget är Emil Svensson, 24 år, Jacob Lundberg, 25 år, och Maria Almström Svensson, 52 år.

• Josa Performance ska syssla med verksamhet inom följande områden: “konsultverksamhet och utbildning inom fordonssystemteknik”. Företrädare för bolaget är Magnus Samuelsson, 30 år.

• Grilltornet ska bedriva följande verksamhet: “försäljning av snabbmat, godis, tobak, kaffe och glass”. Företrädare för bolaget är Rania Yousef, 46 år.

Läs mer: Rawa har öppnat skönhetssalong vid Stortorget – ett av 30 nya företag i Gävle

Läs mer: Lista – alla 23 företag som startade i västra Gästrikland i juniarbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar