Jasir Asani och Paulos Abraham saknas inför AIK


AIK inledde säsongen med en 2-0-seger mot Örebro men åkte sedan på dundersmäll mot serieledare IFK Norrköping. Faktum är att storklubben inte har vunnit på tre matcher och senaste segern kom i derbyt mot Hammarby den 21 juni. 

Under söndagen reser AIK ner till Skåne för att ta sig an Helsingborg, som hittills står utan seger och parkerar alltjämt sist i tabellen. Dessutom har skåningarna haft svårt att göra mål och fick vänta till den förra omgången för att spräcka nollan. 

Flera avbräck i AIK

Isländske stjärnanfallaren Kolbeinn Sigthorsson har varit skadedrabbad och missar bortamatchen mot Helsingborg. Dessutom saknas Jasir Asani (sjuk), Paulos Abraham (sjuk), Per Karlsson (skadad), Panos Dimitriadis (ej uttagen), Nabil Bahoui och målvakten Jakob Haugaard som fortfarande dras med en skada.

– Jasir är sjuk och vi har lite trubbel med Kolbienn Sigthorsson, säger AIK-tränaren Rikard Norling och fortsätter. Jakob är fortfarande inte tillgänglig.

Utöver det är Erick Otieno långtidsskadad. Helsingborg är hårt skadedrabbade. De får klara sig utan bland annat Andreas Granqvist, Andreas Landgren och Brandur Hendriksson.

Matchen på Olympia startar 14.30. 

LÄS MER: Aldrig tidigare har det handlat så lite om AIK
LÄS MER: Norling om skadan: ”Muskelproblematik”expressen

Related posts

lämna en kommentar