Djurgården får tipset – med tvekan


• Aston Villa har inte vunnit sedan januari men ska laget vinna någon match innan säsongen är slut så är det nog i dag. Motivationen kan bli en stor faktor mot oinspirerat Palace. 2,30 på ettan!

• Bottenkollegan Bournemouth såg förbättrat ut mot Tottenham och kan fälla Leicester till över fem gånger degen.

• Häcken är i bra form och möter Mjällby som borde vara slitet efter torsdagens tuffa cupmatch. Dubbelt på tvåan är bra.

Helsingborg–AIK X

Helsingborg svarade för klart förbättrad insats mot Djurgården. Saknar fortsatt flera spelare, bl a kaptenen Granqvist. AIK har inte alls hittat formen. Saknar troligen flera viktiga spelare. Tappar poäng? 

Örebro–Varberg 2

ÖSK-tränaren Kjäll är pressad efter svag start och laget ser svagt ut spelmässigt. Hade problem med sjukdom på flera spelare senast och de lär inte vara tillbaka i toppform. Varberg kan skrälla.

Aston Villa–Crystal Palace 1

Aston Villa har sju poäng upp till Watford och bara måste vinna den här matchen. Har också en bra uppgift mot ett Palace som sett mycket oinspirerat ut senaste veckorna. 2,30 på ettan är spelvärt.

Göteborg–Djurgården 2

Göteborg gick till final i cupen efter 120 minuters spel i torsdags. Kan vara slitet. Djurgården har inte alls hittat formen men har gott om kapacitet i truppen. Får tipset med tvekan.

Mjällby–Häcken 2

Det blev en tung torsdag för Mjällby som föll efter straffavgörande mot Malmö i cupsemifinalen. Den matchen kan sitta i såväl fysiskt som mentalt. Häcken stabilt defensivt och i bra form. 

Tottenham–Arsenal 2

Tottenham spelar för en EL-plats men har ingen toppform. Saknar avstängde Dier och skadade Alli. Arsenal ser klart hetare ut för dagen och har fått ihop försvarsspelet med tre mittbackar.

Bournemouth–Leicester 1

Måstematch för Bournemouth som har sex poäng upp till säker mark. Svarade för bra insats mot Tottenham senast. Leicester saknar troligen landslagsspelarna Chilwell och Maddison = minus.

Napoli–Milan 2

Napoli vann cupen och är därmed redan klart för EL-spel. Kan inte nå en CL-plats  i ligaspelet och kanske inte är fullt motiverat. Milan har slagit flera topplag senaste veckorna. Skräller igen?expressen

Related posts

lämna en kommentar