Zlatan Ibrahimovic om sönerna Vincent och Maximilian: ”Två ninjor”


Den italienska stortidningen har publicerat en lång intervju med den svenske anfallsstjärnan där han bland annat går hårt åt Milans framtida (?) tränare Ralf Rangnick. 

– Vem är han (Ralf Rangnick)? Jag vet inte ens vem det är, säger Ibrahimovic. 

I en ny del av intervjun, som publicerades under lördagsmorgonen, svarar ”Ibra” på frågan om han tänker fortsätta spela fotboll, men i en annan klubb. 

– Jag stänger inga dörrar. Men jag går bara till en klubb där jag bestämmer. Jag går inte till ett ställe där mina ord inte betyder något. Jag har också massa annat att göra, och en familj.

”Är en snäll pappa”

Zlatan Ibrahimovic pratar vidare om relationen med sina söner, Vincent 12, och Maximilian 13. Stjärnan tog båda två in på planen när han, i sin avskedsmatch i PSG 2016, noterades för två mål, och tv-bilder fångade en känslosam ”Ibra”. I intervjun med La gazzetta dello sport berättar 38-åringen om barnen och avslöjar att de hatade fotboll när de var små. 

– De är två ninjor som jag snart hoppas gör lumpen. Jag är en snäll pappa med ett alldeles för stort hjärta. Men jag kräver också disciplin. När grabbarna var små hatade de fotboll. De gick på taekwondo och har nu båda två svart bälte. Sen några år tillbaka spelar de även fotboll, men inte som anfallsspelare. När vi kickar tillsammans och jag försöker lära dem något säger de att de redan kan allt, att de är bättre än mig!

LÄS MER: Zlatan: ”Jag spelar inte för att få nytt kontrakt”
LÄS MER: Zlatans hån – mot sin nya (?) tränareexpressen

Related posts

lämna en kommentar