Liverpool och Fulham i tvist om Harvey Elliott


Fulham gjorde Harvey Elliott till Premier Leagues yngsta spelare genom alla tider när han förra säsongen, 16 år och 30 dagar gammal, debuterade för dem. Men hans kontrakt med dem gick ut förra sommaren och då klev Liverpool in och tog honom och i dagarna skrev han på sitt första proffskontrakt med klubben. 

Men. Liverpool och Fulham är inte överens om en övergångssumma för Elliott än. Då han plockades in till Liverpool som ungdomsspelare är Fulham berättigade till en kompensation, men där står de båda klubbarna långt i från varandra. 

Domstol krävs för att lösa tvisten kring Elliott

Enligt Liverpool Echo har Liverpool erbjudit Fulham strax under nio miljoner kronor för Elliott, men Fulham kräver det tiodubbla. 

Nu skriver Liverpool Echo att tvisten kommer att behöva avgöras i domstol då klubbarna inte kan komma överens. 

Harvey Elliott kan, om han medverkar i totalt fem Premier Leaguematcher den här säsongen, bli historisk som den yngsta spelaren någonsin att få en Premier Leaguemedalj. Hittills har han spelat två. expressen

Related posts

lämna en kommentar