Jordan Attah Kadiri firar med ”sparkade” Ian Burchnall


Det har varit ett par turbulenta dagar för Östersunds FK. I torsdags meddelade Norrlandsklubben att de och huvudtränare Ian Burchnall går skilda vägar. Anledningen är att de ser olika på ÖFK:s framtida riktning. Samtidigt stod det klart att han leder laget fram till dess att en ny ersättare hittas. 

Under lördagen var engelsmannen på bänken när ÖFK gästade bottenkollegan Falkenberg. Östersund skapade ett par chanser under den första halvleken men utan att lyckas sätta dit den.

”Otroligt snyggt”

I den andra halvleken gav Jordan Attah Kadiri bortalaget ledningen när han snyggt nickade in bollen i bortre. Han firade därefter genom att springa ut till bänken och ge Burchnall en ”coronahälsning”. 

– Det är så otroligt snyggt hur han styr in bollen i bortre. Det är ett jättefint mål, säger experten Irma Helin i Dplay. 

Det har spekulerats om vem som tar över efter Ian Burchnall. Ett namn som har nämnts är Amir Azrafshan, tränare för division 4-klubben FC Djursholm. I lördagens match är Azrafshan på plats och ser matchen. 

Matchen pågår. Texten uppdateras. expressen

Related posts

lämna en kommentar