“Kan tyvärr inte känna sig hundraprocentigt säker”


Läsaren bor i centrala Gävle och har sin bil parkerad i parkeringshuset Oxen kontinuerligt. Han har fått sin ruta inslagen två gånger på sju månader och hans kompis, som också har sin bil i huset, har fått sina rutor inslagna tre-fyra gånger.

– Man ska väl kunna känna sig trygg att lämna bilen i ett parkeringshus utan att få den sönderslagen.

– I och med att jag har en så skruttig bil börjar man ju undra hur många rutor som slås in. Det känns tråkigt när man betalar en summa för att känna sig trygg, säger läsaren.

Staffan Eriksson, affärsområdeschef på Aimo park, menar att säkerheten är hög i p-husen men att den inte kan garanteras fullt ut.

– Säkerheten är hög i våra p-hus, och vi jobbar för det. Vi gissar att någon har betett sig illa och det kan vi aldrig lova att det inte händer. Det finns människor med fel avsikter som kommer ner i våra p-hus tyvärr, säger han.

Är det inte rätt anmärkningsvärt att få sin ruta sönderslagen tre-fyra gånger?

– Det kan jag hålla med om, säger han och fortsätter:

– Man kan inte vara 100 procent att ingenting händer, vårt samhälle är inte tyvärr så att man kan känna hundraprocentig säkerhet. Det är tråkigt om man förleds att tro att man har hundraprocentig garanti, det har vi inte nånstans.arbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar