Jennifer Lopez och Alex Rodriguez vill köpa New York Mets – för 15 miljarder


Med budet på motsvarande cirka 15,6 miljarder kronor sägs sångerskan och skådespelaren Lopez och sambon Rodriguez, den förra basebollstjärnan, ha tagit sig vidare till andra omgången i budgivningen.

A-Rods och J-Los grupp, där bland andra NHL-laget Florida Panthers ägare Vinny Viola är med, matchar budet från Josh Harris och David Blitzer, ägare av NBA-laget Philadelphia 76ers och NHL-laget New Jersey Devils.

Miljardären Steve Cohen har lagt ett nytt bud efter att tidigare i år dragit tillbaka budet på 2,6 miljarder. Han kan dock få svårt att bli godkänd av två tredjedelar av ligans lagägare, enligt en rapport.

Mets nuvarande ägare, familjen Wilpon, ska nu se över buden och besluta vilka som får gå vidare till andra budgivningsrundan.

”Inget lyxprojekt för Jennifer Lopez”

Rodriguez spelade 22 säsonger i MLB och valdes tre gånger till MLB-ligans mest värdefulle spelare. Lopez har en framgångsrik karriär i musikbranschen och som filmskådespelare.

2017 började han dejta den världskända artisten och skådespelerskan Jennifer Lopez och två år senare förlovade de sig. 

En person med god insyn i den amerikanska baseballigan har tidigare berättat att Jennifer Lopez varit tydlig med att hon skulle vara en aktiv ägare av organisationen.

– Det har varit tydligt från hennes sida. Det här är inget lyxprojekt för henne. Hon och Alex kommer bidra med stjärnglans och styrka till en organisation som har saknat båda de sakerna, säger källan till tidningen.

LÄS MER: Superparets osannolika lägenhet på Manhattanexpressen

Related posts

lämna en kommentar