här är prislappen på Robin Quaison


Den svenske landslagsanfallaren har stått för imponerande insatser i Bundesliga, vilket har lockat andra klubbars intresse. Men Robin Quaisons kontrakt med Mainz går ut nästa år och han kan därmed lämna tyska klubben helt gratis. 

Nu rapporterar tyska tidningen Bild att Mainz har satt en prislapp för att släppa honom redan i sommar. 14 miljoner euro, vilket motsvarar 145 miljoner kronor måste en klubb betala för att få svensken. Samtidigt har tyska klubben fortfarande en förhoppning om att han kommer att förlänga kontraktet. 

– Vi har för närvarande inga planer på att släppa honom, om även om han är gratis 2021, säger Mainz sportchef Rouven Schröder, enligt Fotbollskanalen.  

Robin Quaison har stått för 13 fullträffar på 32 Bundesligamatcher den här säsongen. 

 

LÄS MER: Robin Quaisons show – gjorde sitt första hattrick
LÄS MER: Quaisons nya fullträff – 13:e målet i Bundesligaexpressen

Related posts

lämna en kommentar