Zlatan Ibrahimovic kryptiska ord om framtiden i Milan och Serie A


Det var i den 62:a minuten som Zlatan Ibrahimovic reducerade till 2-1 i gårdagens stormöte mot Juventus. Det blev starten på en jättevändning för hemmalaget, som till slut vann matchen med 4-2.

Svenskens framtid i klubben ser dock allt mer osäker ut.

– Jag är gammal, det är ingen hemlighet. Men ålder är bara en siffra. Jag jobbar på bra och känner att jag har hittat en bra balans nu, jag spelade mer idag än vad jag gjorde senast. Jag mår bra och försöker bara hjälpa laget på alla sätt jag kan, säger Ibrahimovic till DAZN efter matchen, enligt Football Italia.

Zlatan Ibrahimovic: ”Vill göra skillnad”

Svensken, som fortfarande återhämtar sig efter sin skada, blev utbytt i den 67:e minuten. Han fortsatte dock att delta aktivt i matchen, där han från bänken försökte hjälpa sina lagkamrater.

– Jag är president, spelare och tränare! Det enda negativa är att jag bara får betalt för att vara spelare. Om jag hade varit här från början av säsongen hade vi vunnit scudetton.

Han fortsätter:

– Jag är 38 år så jag har inte samma fysik längre, men jag försöker vara smart och inte göra samma saker som när jag var 20. Men jag vill alltid göra skillnad. Jag är inte här för att vara en maskot. Jag är här för att hjälpa mina lagkamrater, klubben och fansen.

LÄS MER: Zlatan målskytt i galna vändningen
LÄS MER: Milan-tränaren svarar – efter Zlatan-ryktetexpressen

Related posts

lämna en kommentar