Sundsvalls drag för att värva Hallenius


Den 4 juli kunde SportExpressen avslöja att Gif Sundsvall jobbar på att få hem Linus Hallenius och att man i princip redan löst de externa finansiärer som krävs för att kunna förverkliga återkomsten.

Hallenius skrev på ett femårskontrakt med Apoel då han lämnade Gif Sundsvall förra sommaren och i samma veva i stort sett räddade hemklubbens ekonomi. Sedan dess har 31-åringen hunnit bryta sitt cypriotiska kontrakt, men också kopplats ihop med IFK Göteborg. 

Gif Sundsvalls Hallenius-kampanj

Men ”Giffarna”, som åkte ur allsvenskan i höstas, ger knappast upp hoppet om sin drömvärvning. Under tisdagen startade klubben en swishkampanj där man uppmanar sina supportrar att bidra ekonomiskt för att kunna finansiera värvningen.

”Som en fri spelare går Hallenius runt på Sveriges och Norrlands gator. Hjälp oss att visa honom vägen hem igen, #återkomsten till Gif Sundsvall! Genom att alla ansluter som en enhet och swishar sitt bidrag kan vi TILLSAMMANS visa Linus Hallenius vägen hem igen. Det kommer aldrig att gå utan er, Ubbe behöver hjälp denna gång”, skriver Gif Sundsvall på Twitter.expressen

Related posts

lämna en kommentar