Har stor vinstchans – efter lopp i kroppen


Dagens bästa

10 Selmer I.H. (V64-6, lopp 9) fick stryk av Brooklyn Hill senast. Nu möts de igen och jag tror att ordningsföljden kommer att bli omvänd. Selmer I.H. hade inte startat på länge och med det loppet i kroppen ska han vara förbättrad. Det handlar ju om en riktigt bra häst när han står på fyra friska ben och jag tror att han har mycket ogjort ännu.

Dagens chansning

9 Lollipop Girl (V64-4, lopp 7) har väl inte den bästa resultatraden direkt, men formen är bättre än så. Var femma i V75 näst senast (Vaduz Wise As vann) och med det här smygläget ska hon åtminstone kunna slåss om en plats bland de tre.

Dagens avslag

10 Lillfax (V64-3, lopp 6) kommer från vinst och har form, men nu är det värre emot och chansen till en ny seger är inte särskilt stor.expressen

Related posts

lämna en kommentar