Viktig information ska inte undanhållas invånarna


Angående att vissa kommuner mörkar antalet smittade av det hemska viruset.

Här har media en stor uppgift. En kommun skall inte ha rättigheten att undanhålla uppgifter för sina invånare. Särskilt när det gäller sånt som berör hela befolkningen i en kommun. Och där kan media pressa på, för de skall inte undanhålla så viktig information som berör oss alla. För får vi vetskap om att nu är det allvar, då förstår invånarna att nu blir vi tvungna att ställa upp med vad vi kan.

Men ljuger de styrande och mörkar för oss, vad är de för ledning och hur skall vi kunna lita på dem när de vill att vi skall hjälpa till? Något sådant ställer vi inte upp på, då får vi lov att rösta bort dem för vi litar inte på dem.

Gittanarbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar