Imponerande tider – given tipsetta


V75-1

Det kan inledas med en norsk seger. 3 Strong Pepper har vunnit fem av sju lopp i år och har gått imponerande tider i de tre senaste starterna. Krydda det med att Erik Adielsson hoppar upp i sulkyn. Given tipsetta!

V75-2

Här tror jag att vinnaren finns i Fredrik Wallin eller Björn Goops stall. Wallin selar ut 12 Ies Elisabeth och 15 Millie Millionaire som båda har fart som räcker långt. Goops vapen är 12 Zarina Bi och 14 Karamel Hill.

V75-3

Öppet lopp över tre kilometer. 4 The Real Star besegrade Ivory di Quattro senast och har form. 7 Fort Knox kan massor om han sköter sig och 12 Ike Schermer måste man också passa trots läget. 5 Enzo Am är en rysare.

V75-4

Kallblodsloppet i Årjäng ser den här gången ut att bli en kamp mellan ston i första hand. 6 Åsrud Vilja och 8 Ulsrud Tea är två toppston som även matchar grabbarna och det troliga är segerstriden står mellan dessa två.

V75-5

Timo Nurmos-tränade 9 Civilon har vunnit fyra av fem lopp och kan vara en klassklättrare. 1 Slipper Runway trivs med Emilia Leo och är tidig på läget. 10 Awesome Kronos har varit förbättrad i de senaste starterna.

V75-6

4 Zap di Girifalco har vunnit två V75-lopp de senaste månaderna och med tanke på läget är han en het kandidat igen. 9 Viking Brodde kom aldrig in i loppet senast, glöm den starten. 11 Coogan besitter stort kunnande.

V75-7

Det kan bli en häftig spetsstrid mellan 1 Stepping Spaceboy och 4 Disco Volante och skulle den senare hitta dit kan han vinna. 7 Sorbet gör ju aldrig ett dåligt lopp och gynnas om det blir överpace. 2 Mellby Free är rysaren.expressen

Related posts

lämna en kommentar