Sergio Ramos 22:a raka straffmål


På söndagen fick Athletic Bilbao besök av ligaettan Real Madrid. Och återigen skulle Sergio Ramos kliva fram för sitt Real.

Tidigare i veckan hjälpte Ramos laget att sänka Getafe från straffpunkten i andra halvlek. Mot Bilbao var det också länge mållöst innan Marcelo drogs ner i straffområdet. Efter en VAR-koll kunde Sergio Ramos ännu en gång stega fram och kallt placera in matchens första mål från straffpunkten.

22:a raka straffmålet

Målet var kaptenens tionde den här säsongen. Det är första gången försvararen når upp till en sådan målproduktion under en säsong i La liga. Totalt har han gjort 71 mål i serien under sin karriär. Dagen mål innebar också 22 raka straffmål för 34-åringen.

Slutresultatet skrevs 1-0 och Real Madrid fortsätter koppla greppet om ligatiteln med fyra poäng ner till rivalerna Barcelona. expressen

Related posts

lämna en kommentar