Örebro SK fick jobbig uppladdning – spelare spydde inför matchen


En reklamskylt stoppade tillfälligt matchen mellan Sirius och Örebro under söndagskvällen men det var inte det enda märkliga under Örebros matchdag.

– Det var en speciell period innan matchen där vi hade fyra eller fem spelare som spydde innan matchstart. Det skapar en osäkerhet. Jag är imponerad av att spelarna ändå gick ut och gjorde det de gjorde i första halvlek, säger Axel Kjäll till NA efter matchen.

Spelarna insjuknade en efter en inför matchen när laget kom till Uppsala. 

Axel Kjäll: ”Vi får utreda det lite mer”

– Någon fick det på bussen och någon fick det på arenan. Det var flera som mådde dåligt och flera som spydde. Jättesvårt att säga vad det beror på, vi får utreda det lite mer. Många spelare krigade sig igenom och mådde inte jättebra, några spelade 90 minuter. Det var en speciell uppladdning, säger Axel Kjäll.

Han vill dock inte skylla 2-1-förlusten på spelarnas hälsa.

– Jättesvårt att säga. Tappar man energi i form av kost så kan det påverka, men det är ingenting jag vill skylla på. Mer kredd till spelarna som körde på.

Örebros förlust gör att laget ligger kvar på 13:e plats i allsvenskan med sina sex poäng. Hemmalaget Sirius går upp på 11 poäng och en andraplats i tabellen.

LÄS MER: Bisarra bilderna – när matchen bröts
LÄS MER: Befarar att karriären är över: ”Blev chockad”
LÄS MER: Superguide till superettan – betyg på alla 372 spelareexpressen

Related posts

lämna en kommentar