Oddset på Napoli är spelvärt – tippas | Tips och odds


Malmö FF har fått bra ordning på grundspelet under nye tränaren Tomasson och släpper till få målchanser. I dag är Toivonen med i matchtruppen och han är en potentiell matchvinnare om han får speltid. Mff har haft lätt för Elfsborg senaste säsongerna och jag plockar tvåan till drygt två gånger pengarna.

I England kan det vara dags för ny seger för West Ham. Kommer stärkt av derbysegern mot Chelsea och flera spelare kan vara tillbaka efter skadeproblem.

AIK–Falkenberg 1

AIK saknar flera defensiva spelare, bl a förstemålvakten Haugaard och mittbacken Karlsson. Har inte övertygat offensivt så här långt. FFF har samma trupp som senast, kryddad med Garbett.

Elfsborg–Malmö 2

Elfsborg får tillbaka lagkaptenen Sivert Heltne Nilsen och Alexander Bernhardsson efter skadeproblem. Holmén åter efter avstängning. MFF har haft mycket lätt för Elfsborg senaste säsongerna.

Newcastle–West Ham 2

Newcastle spelar femte matchen på 15 dagar och Bruce kommer rotera i startelvan. West Ham tog viktig seger senast. Kan få tillbaka Masuaku, Noble och Haller vilket skulle vara klara plus.

Häcken–Hammarby 2

Häcken är obesegrat efter fem matcher men har bara en seger och offensiven fungerar inte prickfritt. Hammarby får tillbaka Magyar efter avstängning. Troligen även Fenger. Är det bättre laget.

Sirius–Örebro 1

Sirius hade problem med naturgräset inledningsvis i Falkenberg men arbetade sig in i matchen och vann välförtjänt. Örebro har bara gjort tre mål på fem matcher. Har ? för Almebäck och Besara.

Liverpool–Aston Villa 1

Intressant att se hur Liverpool reagerar på 0–4 i Manchester i torsdags. Klopp har meddelat att han inte tänker rotera så mycket under slutfasen av säsongen. Aston Villa får svårt att klara nytt kontrakt.

Southampton–Manchester City 2

Southampton saknar fortsatt Boufal och Höjbjerg är tveksam till spel. Manchester City imponerade stort mot Liverpool. Lär rotera men det innebär att spelare som Mahrez och Bernardo Silva startar…

Napoli–Roma 1

Napoli föll tungt i veckan och kan nog glömma CL-spel nästa säsong. Saknar Allan, Ospina och Llorente. Roma föll mot Udinese. Perotti är avstängd och Zaniolo skadad. Spelvärt odds på ettan.expressen

Related posts

lämna en kommentar