Hammarby föll med 0-3 mot Häcken – tredje förlusten i år


Det var Paulinhos återkomst på Hisingen, men anfallaren fick inleda matchen från bänken. Därifrån fick han se sitt nya lag Hammarby få en tuff start.

I den 16:e minuten var det till Gustav Berggren som fick sista sparken på bollen. Efter en minst sagt tilltrasslad situation i straffområdet gick den mellan benen på Ousted Hammarbymålet.

Stockholmslaget tog därefter tag i bollen och pressade Häcken, särskilt i slutet av halvleken. Helt plötsligt liknande Bajen det anfallsskickliga laget ifrån i fjol.

– Hela halvleken är bra, i slutet skapar vi mycket. Vi har bra bollinnehav på deras planhalva. Vi borde gjort ett eller två mål, säger Alexander Kačaniklić i Dplay i halvtid.

– Vi är farliga i den här matchen, det snabba spelet funkar lite bättre också.

Paulinho byttes in i andra halvlek

Trots flera lägen uteblev Hammarbymålet. Istället utökade Häcken till 2-0 i 62:e minuten. Alexander Söderlund var vaken i boxen och placerade kallt in Yasins inspel.

Kort därefter var Söderlund nära att göra kvällens andra med en cykelspark.

Paulinho gjorde sin återkomst när han kom in i 74:e minuten och jagade reducering. Däremot utan någon framgång. Häcken satte punkt och gjorde 3-0 i slutminutrarna genom Adam Andersson.

Hammarbys skakiga inledning fortsätter med tredje förlusten på de fyra senaste matcherna.expressen

Related posts

lämna en kommentar