Paige Spiranac berättar om sin diet med barnmat som tonåring


Paige Spiranac har spelat collegegolf på University of Arizona, men har även tävlat i LPGA-sammanhang. Under de senaste åren har Spiranac satsat mer på sitt Instagramkonto, som har 2,7 miljoner följare – än vad hon har gjort på sin golfkarriär. 

I podcasten Playing A Round With Paige Renee Podcas berättar hon dock chockerade nyheter om sin diet som tonåring. För maximera prestationen som golfspelare åt Spiranac barnmat. 

– Min mamma gav mig smörgåsar och vitt bröd på golfbanan på grund av bröd innehåller mycket kolhydrater, sa hon i podcasten.

Hon bytte därför strategi. 

Har inte slutat 

– Detta är så pinsamt… Jag åt barnmat i stället. Det fanns dessa små körtkorvar. De var som kalkon eller kyckling och såg i princip ur som en wienerkorv. 

– Maten hade det där konstiga höljet runt det. Så min mamma lade ner maten i en plastpåse med pappershanddukar runt det, sen åt jag det på golfbanan. 

– Maten innehöll inga konserveringsmedel, så det var så mycket bättre än vad man åt som vuxen. Min mamma skulle aldrig ge mig något som var dåligt. Så jag åt bokstavligen barnmat tills jag var 18 år. 

Men barnmat var inget hon slutade med. I podcasten avslöjar 27-åringen att hon fortfarande har barnmat hemma. 

– Jag har fortfarande barnmat i mitt hus tills i dag eftersom min mamma fortsätter att säga att barnmat är bra för mig, säger hon

– Så vi har de där små morätterna morötter, jag skojar inte med dig. Min mamma tvingade mig att äta riktigt konstiga saker under min uppväxt. 

Har fått dödshot

Miljontals personer följer hennes karriär via sociala medier, och efter college har hon försökt etablera sig på LPGA-touren. I samband med det hyllades hon av den förre proffsspelaren Leslie Spalding, numera tränare. 

Men samtidigt har 27-åringen uppgett att hennes följare haft starka reaktioner på de bilder hon valt att lägga upp – och att det vid flera tillfällen urartat.

– Jag och min familj blev trakasserad. Jag fick dödshot, folk gjorde intrång i mitt privatliv, jag blev utpressad. Det här pågick när jag försökte spela, sa hon till The Guardian 2019. 

Tidigare har Spiranac även berättat att hon använt CBD-olja som är en vätska utvunnen från marijuanaplantor. Golfspelaren säger att oljan hjälper henne att koncentrera sig bättre. 

 

LÄS MER: Svenska lyxgolfbanan omges av turbulens
LÄS MER: Josefine Ivehag: Jag blev misshandlad av tv-profil
LÄS MER: Klüfts rival gripen i stor prostitutionsskandal

https://www.instagram.com/p/CAdTkH2nAPk/

expressen

Related posts

lämna en kommentar