Se toppmötet på SportExpressen Play – utan kostnad | Ettan


Se alla matcher från Ettan på nya SportExpressen Play! 

Den nya livesporttjänsten SportExpressen Play, som är ett samarbete mellan Expressen, Bonnier News lokala titlar och mediekoncernen NTM, är sedan en tid tillbaka i full gång.

Senare i år kommer ett stort antal försäsongsmatcher med SHL- och Hockeyallsvenska lag att visas och när innebandysäsongerna drar i gång sänder vi samtliga matcher i SSL på både herr- och damsidan.

Redan nu visas alla matcher i fotbollsserierna Ettan och Elitettan på sajten – och på måndag bjuder vi på ett hett toppmöte i form av mötet mellan Brommapojkarna och Vasalund som kommer sändas utan kostnad.

– Häftigt att vi kan bjuda på en match där det kryllar av spelare som kan vara framtida allsvenska stjärnor, säger Mattias Wallström.

Alla matcher i Ettan går att se på SportExpressen Play där ett månadsabonnemang kostar 299 kronor och att köpa matcherna som PPV 139. På SportExpressen Play ser du även Elitettan och SSL samt försäsongsmatcher i hockey.

Vissa matcher sänds även på lokala sajter inom Bonnier News Local (fd Mittmedia), NTM och på Expressen Premium.

– Vår satsning livesänd sport med SportExpressen Play som kärnan är långsiktig. Nu visar vi Ettan och Elitettan och senare så kommer de heta försäsongsmatcherna i hockeyn och hela SSL, säger Mattias Wallström.expressen

Related posts

lämna en kommentar