Miljöpartiet kan involveras med S och V


”Lilla” Sverige skulle gott och väl klara sig utan Miljöpartiet och Liberalerna. Tycker det är en enda röra med åsikter hit och dit. Har man så få röster att antalet ligger under 4 procent-spärren i undersökning efter undersökning är det bara att lägga ner och ingå i ett höger- eller vänsterblock. Miljöpartiet kan involveras med S och V. Det är bara att välja. Liberalerna med något av de andra partierna.

Liberalerna består ändå bara av gamla trötta folkskollärare, sa alltid min gamle far. Det värsta är att dessa småpartier kan spräcka regeringen när som helst. Speciellt gäller det Miljöpartiet.

Ta Arlanda och Preem Scanraff som exempel. Det är i och för sig stora viktiga frågor, men det är just sådana som knuffar tillbaka Sverige flera årtionden i utveckling om Miljöpartiet får sin vilja igenom och som Miljöpartiet älskar att frossa i.

För att inte tala om alla småfrågor som retat upp det svenska folket genom åren. Centern skulle kunna svälja Miljöpartiet helt och hållet för de är ju också ett miljötänkande parti sprunget ur landsbygdens mylla. Men tydligen finns inget intresse från deras sida.

Moderaterna skulle kunna göra detsamma med Liberalerna. Socialdemokraterna och Vänstern får hålla dörren på glänt och invänta vilka som knackar på. Likaså gäller det Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna, men de tycks ha sina sympatisörer och sitter lugnt i båten.

Höger Vänster om marscharbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar