Mannen som dumpades på akuten knivskars utanför Frozen Mexican


Det var vid 22-tiden på torsdagskvällen som en knivskuren man lämnades av utanför akuten i Gävle. En stund senare spärrade polisen av ett område utanför krogen Frozen Mexican, tidigare Rack´n roll snett mitt emot Gävle teater.

– Platsen är intressant med anledning av ärendet gällande den skadade person som kom in på akutmottagningen igår. Polisen har haft en avspärrning på platsen och efter att spår säkrats hävdes avspärrningen. Det är för tidigt att nämna vilken slags spår det handlar om, skriver Jonas Eronen, polisens pressstalesperson, i ett mejl till tidningen.

I övrigt vill han inte ge några kommentarer kring utredningen, om det finns någon misstänkt gärningsperson eller hur allvarligt skadad den knivskurne mannen är.

– Förundersökningen fortsätter och utredningens syftet är att ringa in en gärningsperson eller gärningspersoner för att sedan frihetsberöva den misstänkte. Ingen är ännu gripen och ingen finns utpekad som misstänkt, skriver han på fredagsförmiddagen.arbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar