Keith Lee berättar – blev drogad och våldtagen av ung kvinna


145-kilosbjässen Keith Lee rankades 2017 som världens tionde bäste wrestlare av tidningen Sports Illustrated. Dessutom spelar den amerikanske profilen en av huvudrollerna i Netflix-komedin ”The Main Event” som hade premiär i april.

Nu har den 35-årige Keith Lee dock valt att berätta om en mindre trevlig händelse i livet. 

I en kampanj där flera wrestlare har berättat om sexuella trakasserier inom branschen skriver Lee om när han blev drogad och våldtagen av en okänd ung kvinna.

Han berättar att hon spetsade hans drink på en bar i Dallas – och att han därefter vaknade upp naken på ett hotellrum.

I ett långt inlägg på Twitter berättar han om händelsen och kommenterar inlägget med en kort text.

”Det är inte av trots. Det är inte för att jag vill skada någon. Det är inte av hat eller ilska. Jag vill bara att ni ska få veta”, skriver han.

Keith Lee svarar efter anklagan om lögn

I sitt inlägg skriver Keith Lee bland annat: 

”Jag minns att jag vaknade upp naken på ett hotellrum (jag minns inte ens om det var mitt eget rum) och var förvirrad och hade panik. Som tur var hade jag plånbok och telefon kvar. Men… vem vet allt jag förlorade.”

Han fortsätter:

”Jag vet fortfarande inte vad som hände. Jag har försökt glömma det sedan dess… Men jag berättar den här historien för att folk ska förstå. Vem som helst kan bli ett offer. VEM SOM HELST.”

Keith Lee överöstes med meddelanden från personer som gav honom sitt stöd men han valde också att svara på en person som inte trodde på hans berättelse.

”Jag förväntade mig att någon med din okunnighet skulle dyka upp, även om den här berättelsen inte var för dig”, skriver Lee och fortsätter:

”Vill du ha detaljer? Jag blev drogad och våldtagen. Det är allt du får. Övergrepp är övergrepp. Oavsett hur det ser ut är det vad det är.”

 

LÄS MER: Patrik Sjöberg: ”Det hade kunnat gå åt helvete”
LÄS MER: Sista samtalet – innan plötsliga bortgången
LÄS MER: Svenska lyxbanan omges av turbulens

https://twitter.com/RealKeithLee/status/1275557750387421184

expressen

Related posts

lämna en kommentar