Arto Blomsten dumpas av C More efter tio år: ”Förnyar teamet”


Efter en gedigen hockeykarriär, med tre SM-guld, ett VM-guld och ett VM-silver, blev Arto Blomsten expert hos C More.

Nu går kanalen och Blomsten skilda vägar.

– När jag började hade jag ingen aning om vad det skulle innebära så jag hade inga förväntningar. Men tack vare kolleger och bildproducenter och alla andra så har man fått lära sig väldigt mycket och det har varit oerhört kul, säger han till Hockeynews.

Får inte förlängt: ”Allt har sin tid”

55-åringen har hunnit med tio säsonger hos C More. Men kanalen väljer att inte förlänga kontraktet med Arto Blomsten.

– Arto är en skicklig expertkommentator och uppskattad kollega, och vi är väldigt nöjda med det fina jobb som han gjort i alla år. Men allt har sin tid och vi har valt att inte förlänga Artos avtal, då vi har för avsikt att förnya teamet emellanåt och fylla på med färsk erfarenhet från sporten, säger Rickard Segeborn, programchef sport på TV4 och C More, till Hockeynews.

 

LÄS MER: ”En väldigt glad nyhet för alla sportälskare”
LÄS MER: Svenska lyxgolfbanan omges av turbulens
LÄS MER: Våldtogs av en ung kvinna: ”Vaknade upp naken”expressen

Related posts

lämna en kommentar