Zlatan lämnar Milan – kan avsluta i Hammarby


Coronapandemi och en skada höll Zlatan Ibrahimovic borta från allt spel i 115 dagar. Men på onsdagskvällen fick han spela på nytt. Då hoppade Zlatan in borta mot tabelljumbon SPAL i underläge 0-2 med 26 minuter kvar att spela. 

Med 38-åringen på planen började Milan mata in inlägg och även om Zlatan lämnade planen mållös så lyckades Milan rädda ett kryss sedan svensken hoppat in. 

Men även om han är tillbaka i spel så gör italienska uppgifter gällande att Zlatans framtid inte ligger i Milano. 

Italienska uppgifter: Zlatan kan lämna Milan för Bajen

Corriere della Sera har tidigare rapporterat om att Zlatan inte ämnar förlänga sitt avtal med Milan, som löper ut efter den här säsongen och dessutom skrivit att han funderar på att gå till Hammarby. 

Nu har tv-kanalen Sky samma uppgifter. De skriver att Zlatan ”kan återvända till Sverige för att avsluta sin karriär med Hammarby-tröjan”. Samt att 38-åringen ”överväger mer och mer allvarligt att återvända till sitt hemland, för att avsluta sin karriär med Hammarby”

Zlatans flört med Hammarby

Zlatan Ibrahimovic är ju som bekant delägare i Hammarby och då coronapandemin satte stopp för såväl spel som träning i Italien reste han under en period hem till Sverige och tränade med Hammarby. 

Klubbens sportchef Jesper Jansson sa till SportExpressen i maj att ”chansen finns” att Zlatan kan spela för Bajen. 

– Men det är bara Zlatan själv som vet. Han har inte sagt något så och det är inte så att jag behöver fråga honom och berätta för honom att vi vill ha honom här. Men det har jag lärt mig, han säger inget förrän han är 100 procent säker. Självklart skulle vi vilja det, sa han då. 

Zlatan har på sociala medier flörtat lite med Bajenfansen. Bland annat skrev han i slutet på maj ”Vi ses på plan” till ett inlägg från Hammarby. 

https://twitter.com/ibra_official/status/1266293787271196675

expressen

Related posts

lämna en kommentar