Aimar Sher startar för Hammarby mot Varberg


Topptippade Hammarby har fått en knackig start på årets allsvenska. Efter fyra spelade matcher har de endast en seger och totalt fyra poäng. 

I kväll ställs de mot nykomlingen Varberg, vilket är lite av en måstematch för Hammarby och de gör det med ett oväntat namn i startelvan. 

Enligt SportExpresses uppgifter får Aimar Sher, 17, chansen i startelvan, vilket blir hans allsvenska debut från start. Han gjorde ett inhopp för Bajen i fjol och har dessutom gjort tre inhopp i Svenska cupen.  

Hammarbys Aimar Sher får starta mot Varberg

Tonåringen spås en lysande framtid och jagas enligt uppgift redan nu av nederländska Groningen. 

I en intervju med SportExpressen, som gjordes i april, berättade Sher själv om utlandsdrömmarna.

– Jag drömmer om de stora ligorna. Min drömliga är La Liga. Men jag gillar faktiskt inte att sätta upp kortsiktiga mål, jag vill bara göra mitt bästa varje dag. Jag har inget att klaga på för att jag har alla förutsättningar som finns, för mig gäller det bara att kämpa.expressen

Related posts

lämna en kommentar