Bert, värstingar, Leksand och alla lag – nu åker vi | SHL


Många frågor där – och en förhoppning här: Att du blir nöjd med det tjockaste hockeymagasin vi hittills pusslat ihop med kultur, glädje och tårar, livsöden, flera hemvändare av sällsynt hög kaliber och en massa annat godis. Till exempel får du nog en annan bild av tränarprofilen Bert Robertsson, och vi har hälsat på i Leksand för att syna nybygget där. Ett annat guldkorn är vår bloggare Sanny Lindströms lista över SHL:s tio värstingar under 2000-talet. Han passar på att ge oss en inblick i sportens mentala spel, byggd på egna erfarenheter. Missa inte det – tjuvnyp utlovas!

***

Som alltid svärmar getingarna på bred front den här årstiden. De har sällskap på sidorna av ännu fler bokstäver, sköna siffror, avslöjande statistik, experttips, ranking och topplistor på bästa värvningar, största talanger, sevärda spelare, tränare vi minns – ja, det mesta. Och som sedvanlig bonus: NHL-extra, i år med de svenska veteranerna vars jakt på Stanley Cup-bucklan blir allt svårare i takt med att klockan tickar.

God läsning och mycket nöje i flera månader. Ta ut skridskoskären ordentligt… för nu åker vi.expressen

Related posts

lämna en kommentar