Börsplus: Köpråd kvarstår för it-återförsäljarenSvD Börsplus ser en uppsida på 30 procent i aktien.

Dustin släppte på onsdagsmorgonen ännu en medioker kvartalsrapport och SVD Börsplus fortsätter vela om det är värt att ha kvar köprådet på aktien. Det framgår av en analys på onsdagen.

“Mycket hänger det på om man fortsatt vågar skissa på rörelsemarginaler norr om 5 procent. Ökat fokus på mer avancerade tjänster bör ändå leda i den riktningen förr eller senare. Särskilt om bolaget kan få ut några synergier ur förvärvsbygget”, skriver SVD Börsplus som just nu behåller köprådet.

“Använder vi samma värderingsmultipel som sist vi skrev om Dustin (13,5 gånger rörelseresultatet) finns en uppsida på 30 procent i aktien. Det är tillräckligt för att ändå behålla köprådet just nu”, heter det.

Affarsvarlden

Related posts

lämna en kommentar