Efter supervärvningen – då vill Manchester United dumpa backen


UPPGIFTER: Under gårdagen värvade Manchester United högerbacken Wan-Bissaka för närmare 600 miljoner kronor. Därefter har storklubben sagt till Diogo Dalot att han kan lämna klubben, då hans möjligheter under den kommande säsongen kommer vara begränsade enligt Ole Gunnar Solskjaer, skriver The Evening Standard. 

Dalot har gjort 18 framträdanden för klubben och har främst använts som en offensiv högerback. United-fansen hade förväntad sig en kamp mellan Wan-Bissaka och Dalot om högerbacksplatsen, men Ole Gunnar Solskjaer har gjort sitt val, skriver den engelska tidningen. 

LÄS MER: Han är Uniteds högsta prioritet
LÄS MER: Vägrar ge Lindelöf en ny mittbackspartner
LÄS MER: Går till United – dubblar sin lönexpressen

Related posts

lämna en kommentar