Barca redo att dumpa stjärnorna för Neymar


RYKTE: Neymar vill till Barcelona.

Och Barcelona vill ha tillbaka Neymar.

Nu är storklubben redo att offra två stjärnspelare för att frigöra utrymme, skriver Marca. 

Neymar, 27, lämnade Barcelona för Paris Saint-Germain för två år sen.

Ett rykte som florerade då var att brassen såg flytten som nödvändig för att kunna ha chans att vinna Ballon d’Or – priset till världens bäste fotbollsspelare.

Nu ser det ut som att sejouren i PSG är över.

Enligt den spanska tidningen Mundo Deportivo har Neymar meddelat klubben under ett möte att han inte vill vara kvar i den franska huvudstadsklubben och att han längtar ”hem” till Barcelona.

Jag vill inte spela för PSG. Jag vill tillbaka till mitt hem, som jag aldrig skulle ha lämnat”, ska Neymar ha sagt under mötet.

Uppgift: Barça dumpar stjärnduo för Neymar

Barcelona verkar vara ivrig att värva tillbaka den brasilianske anfallsstjärnan och enligt Marca ska ledningen vara redo att offra två stjärnspelare för att frigöra ekonomiskt utrymme.

De två spelarna det handlar om är Ousmane Dembelé och Philippe Coutinho, som värvades till den katalanska klubben efter att man sålt Neymar till PSG för världsrekordsumman 2,2 miljarder kronor.

Barcelona betalade 3,3 miljarder kronor för Dembelé och Coutinho. Enligt AS ska klubben vara redo att släppa den förstnämnde för cirka 1,1 miljarder kronor, lite mindre än vad de betalade Borussia Dortmund då de köpte loss fransmannen.

 

FÅ BÄST KOLL! Följ FC Barcelona – direkt i Messenger expressen

Related posts

lämna en kommentar