Carl Hagelin förlänger med Washington Capitals – här är nya lönen


Det var i februari som den svenske NHL-spelaren Carl Hagelin trejdades bort från Los Angeles Kings. 30-åringen hamnade i de då regerande Stanley Cup-mästarna Washington Capitals, där han svarat för 11 poäng på 20 grundseriematcher. 

Nu står det klart att klubben förlänger med Hagelin. Kontraktet gäller över fyra år och är värt 26 miljoner kronor per år – totalt drygt 100 miljoner. 

– Carl är en mångsidig spelare som kan spela med vilken kedja som helst och är väldigt bra på att döda numerära underlägen. Han är en erkänd vinnare och bidrar med ledarskap till laget, säger general managern Brian MacLellan till klubbens hemsida.

LÄS MER: Veteran köps ut från sitt monsterkontrakt
LÄS MER: Nya monsterkontraktet – värt 569 miljoner kronorexpressen

Related posts

lämna en kommentar