CL-streakaren Kinsey Wolanski: Planerar att streaka igen


Kinsey Wolanski är den 22-åriga supermodellen som identifierades som den kvinna som stormade planen iförd baddräkt under Champions League-finalen. 

Kuppen som var till för att promota hennes kontroversielle pojkvän, Vitaly Zdorovetskiys Youtube-kanal fick stor uppmärksamhet. Men även hon fick en hel del publicitet vilket gjorde att hennes Instagram-konto växte med drygt 2 miljoner följare. Den exponering som aktionen fick i tv-sändningen beräknas vara värd omkring 38 miljoner kronor.

I en intervju med The Sun berättar hon nu om sina framtida planer på att göra fler planstormningar. 

LÄS MER: Så lurade de alla – före nakenkuppen

Fått flera jobberbjudanden 

Hon förklarar bland annat hur den här typen av kupper ska kunna göra henne ekonomiskt oberoende:

– När jag är 30 år planerar jag för att ha tillräckligt mycket pengar så att jag kan pensionera mig, att streaka i Champions League skulle kunna hjälpa mig att uppnå det, säger Wolanski i The Sun och fortsätter:

– Jag planerar att fortsätta streaka för att gynna min profil. 

Vidare berättar Wolanski om sin upplevda framgång och lycka:

– Helt plötsligt var jag känd över hela världen och jag fick en hel del jobberbjudanden. Jag tror inte att jag gjorde något som skadade någon, det var bara lite roligt. 

LÄS MER: Supermodellen chockade världen

”En skickade hjärtan”

Den amerikanska modellen berättar att hon har fått positiva reaktioner efter sin kupp. 

– Responsen har varit helt otrolig, jag kunde inte varit lyckligare. Det här är det största som jag har gjort i mitt liv. 

Hon menar även att Liverpool-spelare började följa henne i sociala medier och ta kontakt efter händelsen: 

– Jag avslöjar inga namn, men några Liverpool-spelare skickade privata flirtiga meddelande efter att jag streakat under matchen. En skickade hjärtan och en annan skrev ”jag såg dig under matchen”. expressen

Related posts

lämna en kommentar