Aubameyang tar bort Arsenal på Instagram


Under gårdagen kom uppgifterna om att kinesiska Guangzhou Evergrande och Shanghai SIPG är på jakt efter Pierre-Emerick Aubameyang, 29. Arsenalanfallaren erbjuds en lön på hisnande 3,6 miljoner kronor i veckan.

Detta efter att han vann Premier Leagues skytteliga förra säsongen med sina 22 mål (tillsammans med Mohamed Salah och Sadio Mané). På sina totalt 65 matcher i klubben har han dessutom hunnit med totalt 41 mål.

Därför är det förståeligt att Arsenals supportrar oroas över risken att tappa skyttekungen. En oro som nu ökas på – av stjärnan själv.

Tagit bort Arsenal

Aubameyang har nämligen tagit bort Arsenal helt från sin biografi på Instagram, samt sin profilbild där han bar klubbtröjan. 

På Twitter spekuleras det nu vilt. ”Hoppas det inte betyder att han lämnar”, skriver bland annat en användare. ”Dåligt tecken”, skriver en annan.

Anfallaren är däremot inte den enda ryktesomsusade Arsenalspelare som har tagit bort klubben på sin Instagram. Henrikh Mkhitarjan, Shkodran Mustafi och Granit Xhaka har samtliga gjort detsamma. Även om de, till skillnad från Aubameyang, behållit sina profilbilder. 

LÄS MER: Ljungberg får ny roll – lyfts upp av Emery
LÄS MER: Slår tillbaka: Fallet mot Ronaldo är inte nedlagt
LÄS MER: Stjärnorna Emery ska dumpa: ”Har fått nog”expressen

Related posts

lämna en kommentar