Barcelona vill värva tillbaka Neymar


Neymar var länge en viktig del i Barcelonas otroliga anfallstrio tillsammans med Luis Suarez och Lionel Messi. Men sommaren 2017 så började det tisslas och tasslas om att den brasilianska storstjärnan kunde vara på väg bort från Barcelona – och mycket riktigt, den 22 augusti presenterades han som ny spelare i PSG. 

Den franska storklubben betalade över två miljarder kronor för att få Neymar, vilket gjorde honom till den överlägset dyraste spelaren genom alla tider. 

Neymar sades göra bytet för att kliva ur Messis skugga och tävla om att vinna Ballon d’Or, medan PSG såg honom som den sista pusselbiten för att de skulle vinna Champions League. 

LÄS MER: Mbappés krav för att infria oväntade löftet

Uppgifter: Barcelona vill värva tillbaka Neymar

Inget av det där har infriats och nu börjar det tisslas och tasslas på nytt. Barcelona vann La Liga, men uttåget ur Champions League sågs inte med blida ögon att klubbens fans och det finns en kraftig önskan om att klubben ska förstärka inför nästa säsong. 

Enligt franska RMC har Barcelona nu hört av sig till PSG för att se om det finns en möjlighet att förhandla kring Neymar den här sommaren. 

PSG:s president Nasser Al-Khelaifi ska dock bestämt ha avvisat Barcelona och förkunnat att Neymar inte är till salu och trivs bra i Paris. 

Neymar är misstänkt för våldtäkt

Neymar är för närvarande misstänkt för våldtäkt. Under lördagskvällen rapporterade brasilianska medier att Neymar polisanmälts för en våldtäkt som skett i mitten av maj i Paris.

Kvinnan som anmält Neymar berättade i polisförhör att Neymar varit berusad, aggressiv och tvingat till sig samlag. Neymar och hans team har helt tillbakavisat anklagelserna och menar att kvinnan ägnar sig åt utpressning.

LÄS MER: Galna uppgifterna: Han återvänder i bytesaffär

LÄS MER: Neymar i tårar efter frågan om Leo Messi

LÄS MER: Sveriges grupp i EM-kvalet – och förutsättningarna

LÄS MER: Sveriges trupp i EM-kvalet mot Malta och Spanien expressen

Related posts

lämna en kommentar