Då presenteras Eden Hazard av Real Madrid


– Jag har fattat mitt beslut.

Orden är Eden Hazards och han yttrade dem i samband med att Premier League-säsongen avslutades.

Den 28-årige belgaren har inte velat skriva på ett nytt kontrakt med Chelsea och i flera år har han kopplats ihop med den spanska jätten Real Madrid.

Nu är affären i hamn.

Enligt L’Equipe kommer belgaren efter Europa League-finalen mot Arsenal att meddela att han har skrivit på för Real Madrid. Och Real-presidenten Florentino Perez ger inga skäl att tvivla på L’Equipes uppgifter. 

– Vi har försökt få Hazard till Real Madrid i flera år. Jag vill väldigt gärna att han ska komma till Real Madrid och är väldigt hoppfull att han kommer i år, han har bara ett år kvar på sitt kontrakt och då är det lättare, sa Perez till Onda Cerio.

Uppgifter: Hazard presenteras av Real Madrid

Under onsdagskvällen spelar Chelsea Europa League-final mot Londonrivalen Arsenal i Baku. I Spanien har det rapporterats att Hazard letar hus i den spanska huvudstaden och nu skriver As att Hazard kommer att presenteras på Santiago Bernabeu redan på måndag, alternativt lite senare nästa vecka.

Enligt tidningen väntas värvningen av Eden Hazard bli startskottet på en hektisk sillysommar i Madrid.

Förutom Hazard väntas klubben säkra Eintracht Frankfurts jagade skyttekung Luka Jovic inom kort, liksom Lyons vänsterback Ferland Mendy.

 

FÅ BÄST KOLL! Följ Real Madrid – direkt i Messenger 

FÅ BÄST KOLL! Följ Chelsea – direkt i Messenger expressen

Related posts

lämna en kommentar